Skip to content

HISTÒRIA

Els nostres inicis es remunten a l’any 1996, quan vam obrir les portes de la nostra agència amb la inauguració del emblemàtic edifici Auto d’Ara. La nostra vocació es va dirigir cap a les assegurances de vehicles per oferir les millors opcions per cobrir les necessitats dels propietaris.

L’any 2008 va marcar l’inici d’una nova fase, en la qual vam ampliar la nostra oferta per incloure tota la gamma de productes de la prestigiosa companyia Allianz. Això ens va permetre crear dos departaments diferenciats: un destinat als particulars i l’altre enfocat a les empreses. Vam desenvolupar aquesta iniciativa amb l’esperit d’aportar valor als nostres clients, oferint un ventall complet de solucions per a les seves diverses necessitats.

Al llarg dels anys hem adquirit diverses carteres d’agents d’Allianz a la zona del Maresme. Aquestes incorporacions de clients, juntament amb el creixement constant que hem experimentat, ens han permès esdevenir el referent en l’assessorament assegurador al Maresme. Amb més de 4.000 clients en cartera, ens sentim honrats de la confiança que han dipositat en nosaltres.

A l’any 2021, vam donar un pas més enllà amb la creació del nostre departament de productes d’inversió, dotat d’assessors especialitzats en aquest camp. Amb aquest servei, brindem orientació i suport als nostres clients en qüestions financeres, amb l’objectiu de contribuir al seu benestar econòmic i futur.

SOM L’AGÈNCIA ALLIANZ DE REFERÈNCIA AL MARESME

L’excel·lència i l’ètica és l’objectiu en tots els sectors en què desenvolupem les nostres activitats. Això implica treballar sempre a l’avantguarda, amb un esperit de constant innovació, i oferir als nostres clients un tracte i resultats de qualitat preferencial.

Entenem que el nostre origen i raó de ser implica una experiència generacional que és, sens dubte, un valor afegit que redunda en benefici dels nostres clients

Allianz D’Ara Grup pertany a el grup empresarial D’Ara Grup . Empresa familiar dirigida per la família Clavel des de 1924.

FAMILY OFFICE

La història de D’Ara Grup és la història d’una família que, durant tres generacions, ha sabut construir el seu futur a força de treball, il·lusió i visió de negoci, assumint que perquè els somnis es facin realitat, cal creure en ells.

El concepte tradicional de family office (FO) es centra en un negoci dirigit per una sola família. Les seves principals funcions consisteixen en centralitzar la gestió d’un patrimoni familiar significativa.

L’objectiu és la transferència de el patrimoni entre generacions.

PERQUÈ ESCOLLIR-NOS

Som l’epicentre de l’excel·lència asseguradora d’Allianz, amb un lloc privilegiat dins de la companyia per oferir un servei excepcional i avantatges exclusius als nostres clients.

El nostre equip està compost per 6 assessors, cada un d’ells un expert en àrees de negoci específiques: particulars, empreses i inversió. Aquesta especialització ens permet comprendre profundament les necessitats úniques de cada client i oferir solucions ajustades.

Amb la nostra naturalesa com a empresa familiar, la qualitat del servei i la proximitat amb els nostres clients són intrínsecs al nostre ADN. És el que ens impulsa cada dia, garantint que cada client se senti atès i valorat.

Per assegurar la comoditat dels nostres clients, posem a la seva disposició dues oficines presencials a Mataró i Canet de Mar. La vostra conveniència és la nostra prioritat.

L’establiment de múltiples canals de comunicació (WhatsApp, correu electrònic, telèfon i oficina física) garanteix que estiguem sempre a l’abast dels nostres clients. Estem aquí per vosaltres, de la manera que sigui més còmoda.

Back To Top