Skip to content

Assegurances de viatge a Mataró | Quan haig de contractar?

Seguro de viaje en Mataró

Vacances, negocis, estudis… Sigui quin sigui el motiu de la teva escapada, una assegurança serà el teu millor company de viatge. Si vius a Mataró o al Maresme i necessites assessorament sobre assegurances de viatge, a continuació t’expliquem algunes coses que t’interessen.

 

Cada persona és un món i, per tant, la preparació de cada viatge és diferent. Hi ha els viatgers previsors, que ho organitzen tot amb una antelació d’infart. Els detallistes, que abans de posar rumb cap al seu destí ja coneixen al detall cada racó que visitaran. Els aventurers, que ho deixen tot a l’atzar. Els conformistes que agraden de deixar-se portar pels seus acompanyants o organitzen els seus dies de festa sense preocupar-se gaire… No obstant, si hi ha alguna cosa que uneix, cada vegada més, tota mena de viatgers és la tranquil·litat que proporciona contractar una assegurança de viatge.

I és que és igual si prefereixes conèixer a fons les ciutats que visitaràs abans de posar-hi un peu, si el que busques és sorprendre’t amb cada detall en arribar al teu destí o si prefereixes deixar-te guiar pels que t’acompanyen en la teva aventura . Una assegurança de viatge és una garantia que us permetrà gaudir de les vostres vacances sense més preocupació que la de viure l’experiència. Però com escollir el més apropiat? Per què contractar una assegurança de viatge? Quan ho has de fer?

Quan contractar la teva assegurança de viatge

Hi ha dos aspectes bàsics que et poden ajudar a donar resposta a aquesta qüestió. D’una banda, el tipus de viatge o destí que estiguis planificant i, de l’altra, el moment en què has de fer ferma la contractació.

Pel que fa a destinacions, has de saber que hi ha certs països on és obligatori contractar una assegurança de viatge amb cobertura mèdica per poder accedir-hi. La normativa varia en funció del lloc elegit encara que, en molts casos, és requisit necessari per poder gestionar un altre tipus de tràmits o sol·licitar visats. Tampoc has d’oblidar incloure’l als teus plans si viatges a països de risc, ja sigui sanitari, per fenòmens meteorològics adversos o de seguretat. Fins i tot, la vostra assegurança de viatge pot ser un gran aliat en el cas de necessitar assistència jurídica a l’estranger.

Sobre el moment de contractar la pòlissa, ho podràs fer sempre que no hagis emprès el teu viatge i, llevat que hagi entrat en vigor, tindràs l’opció d’ajornar o modificar les dates. Si et decideixes, per exemple, per una assegurança d’anul·lació, la contractació ha de ser en el mateix moment en què reservis les teves vacances, escapades o similars, mentre que per a la resta d’opcions els terminis són més flexibles, encara que sempre amb un mínim d’antelació de 24 hores abans de la marxa.

Per què contractar una assegurança de viatge?

Per a tot hi ha una primera vegada i, és possible que, fins ara, no hagis remenat mai la possibilitat de contractar una assegurança de viatge. Per què fer-ho llavors? Hi ha moltes raons però totes es redueixen a una resposta més senzilla del que imagines: per guanyar en tranquil·litat. El destí és capritxós i, encara que la teva naturalesa afortunada t’hagi fet gaudir sempre d’unes vacances sense ensurts, la veritat és que qualsevol viatge comporta certs riscos. Una assegurança de viatge et proporcionarà la protecció necessària perquè puguis sortir airós de qualsevol situació controvertida. Aquí tens alguns dels escenaris més freqüents.

Inversió: Has preparat durant setmanes les vacances després d’uns mesos estalviant perquè tot surti com esperes però sorpresa! A l’últim moment una situació inesperada t’obliga a anul·lar el teu viatge. Haver de suspendre aquests dies de descans no és plat de bon gust, menys encara si tens en compte que, no tenir una assegurança de viatge implicarà, molt probablement, que perdis tot allò invertit. Vols deixar el teu pressupost de vacances en mans de la sort? Amb una assegurança amb cobertura d’anul·lació la podràs recuperar i organitzar el viatge en un altre moment.
La salut que no falti: Tant si viatges a destinacions exòtiques com si la distància que recorres és limitada, el cert és que ningú no està lliure de necessitar assistència sanitària. Una torçada d’un turmell, una intoxicació alimentari o un mal de queixal et poden arruïnar, no només les vacances, sinó la butxaca si no disposes d’una assegurança de viatge que cobreixi l’assistència sanitària allà on vagis.
Per a tota mena d’imprevistos: Alguna vegada us han robat la maleta? Imagines què seria veure’t envoltat de problemes amb l’autoritat a milers de quilòmetres de casa? I haver d’avançar la tornada? Aquestes i moltes altres situacions similars són més freqüents del que creus en viatges a multitud de destinacions i, en totes, comptar amb una assegurança de viatge pot ser la millor manera de resoldre-les sense afegir més drama a l’escena.

Ja saps quina serà la teva propera destinació? Aleshores només et resta triar la millor assegurança de viatge, seguir els passos per a la seva contractació, preparar les teves maletes i, ara sí, preparar-te per gaudir del teu viatge amb total tranquil·litat.

 

Contacta amb nosaltres i calcula els millors preus de les assegurances de vida. Et donem tota la informació que necessites. Addicionalment pots contactar amb nosaltres per calcular el preu de les assegurances de cotxes.

#cobertures #assegurances #viatges #assegurançadeviatge #Mataró #Maresme

 

Back To Top